Обліковий запис
Видалення облікового запису
Ви можете в будь-який момент самостійно видалити свій обліковий запис movl у застосунку. Видалення не можна скасувати.
У застосунку
- Веб і настільний застосунок: Налаштування → Обліковий запис → Видалити обліковий запис.
- iPhone: Налаштування → ваша адреса вгорі → Видалити обліковий запис унизу сторінки.
- Android: Налаштування → Видалити обліковий запис.
Введіть електронну адресу свого облікового запису, щоб підтвердити, і виберіть «Видалити обліковий запис».
Що видаляється
- Ваш обліковий запис і електронна адреса.
- Ваші входи на всіх пристроях, які завершуються одразу.
- Хости, які ви зареєстрували, видаляються із сервера; люди, з якими ви ними ділилися, втрачають доступ.
- Ваше місце на хостах, якими поділилися з вами, і запрошення, які ви надіслали чи отримали.
- Коди входу, що ще чекали, і агенти, яких ви опублікували в каталозі.
Записи журналу безпеки, у яких згадується ваш обліковий запис, зберігаються до 180 днів без будь-якого зв’язку з вами, а потім видаляються.
Що не видаляється
Ваші агенти, розмови та файли лежать на ваших власних машинах, а не на нашому сервері, тож видалення облікового запису їх не зачіпає. Якщо хочете їх прибрати, видаліть їх там.
Якщо не можете увійти
Напишіть на [email protected] з електронної адреси облікового запису, у темі вкажіть «Видалити мій обліковий запис». Ми видалимо обліковий запис і відповімо, коли це буде зроблено.